sâmbătă, 16 mai 2020

A trăi-trăire- 62- Silvia Urlih


Doamne, că mici mai suntem noi, românii, în lumea asta mare ! Asistăm la al 3-lea război mondial între marile puteri. De fapt, nu doar asistăm, ci trăim pe pielea noastră acest război biologic și din nefericire, suntem victime colaterale. Ei se luptă între ei, noi murim cu zile de frică, de teama zilei de mâine și sper să nu ajungem să ne dăm în cap unii altora de foamete.
Statele Unite prin președintele său Donald Trump cere compensații Chinei pentru daunele aduse. Cică China a creeat acest virus și l-a răspândit în întreaga lume prin locuitorii săi. Ei știu care e adevărul.
Da, S.U.A. cere despăgubiri. Pe noi, cei care trăim aceste vremuri de răstriște și asistăm neputincioși la căderea econimiei, cine ne va despăgubi ? Cine ne va da viața înapoi ? Cine ne va reda încrederea în noi și în visurile noastre ? Cine ne va putea vindeca de frica în care încă trăim ?
Dragii mei, înțelegeți că doar cei puternici vor rezista acestei pandemii universale.
Fiți puternici și nu vă dați voie să vă îmbolnăviți. Frica scade sistemul imunitar, iar un system imunitar scăzut vă va predispune la tot felul de boli, inclusive COVID. Nu vă lăsați influențați de frică. Am trecut noi și prin perioade mai grele. VOM ÎNVINGE !
fragment din cartea „A trăi-trăire”- Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu