marți, 2 noiembrie 2021

Doar gânduri 15 - Silvia Urlih

„Coincidența este forma prin care Dumnezeu rămâne anonim.”

Eu nu mai cred de mulți ani în coincidențe. Oamenii ajung să se cunoască pentru că așa trebuie, faptele nu se împlinesc degeaba, ci pentru că așa trebuie să fie.

Dumnezeu lucrează prin oameni și prin semne. Trebuie însă să fim foarte atenți la ceea ce ni se întâmplă. Trebuie să fim atenți la ceea ce ne gtransmite sufletul.

Sufletul comunică prin multe moduri, în decursul vieții cu tine, astfel încât să ajungi să îi înțelegi nevoile.

De regulă, semnele apar în momentul în care trebuie să luăm o decizie complicată, nu știm ce să alegem, dar ne ajută să vedem lucrurile mai clar.

În fiecare zi a vieții noastre, primim ghidare divină, așa că trebuie să lăsăm la o parte starea de „oboseală”, „agitație” sau „lipsa timpului” și să le înțelegem cu adevărat.

Spre exemplu, dacă vrei să pleci la un drum lung și… fatalitate, constați că ai o pană. Nu te enerva. Pana a survenit, pentru că nu trebuia să fii într-un anume loc, la o anume oră. Fii calm, rezolvă problema cu pana, chiar dacă ești în întârziere. Repet, Dumnezeu ne iubește, ne ferește și lucrează prin semne.

Un alt exemplu ; vrei să îți cumperi o casă nouă și nu ai idee ce să alegi, este posibil să auzi, „din întâmplare” de un prieten al unui prieten, care vinde o casă. Exemplele pot continua la nesfârșit.

Dacă ești neliniștit și cauți răspunsuri la o anumită întrebare, să nu te mire semnele care îți apar în cale, însă trebuie să fii foarte atent la ele. Atunci când apare un semn, va fi sub forma unui eveniment sau al unei circumstanțe, cu care nu te-ai mai confruntat până atunci.

Vrei să afli răspuns la o întrebarecare te macină. Să nu te mire faptul că, așa, parcă din întâmplare, vezi pe internet fel de fel de articole cu tematica care nu-ți dă ție pace. În felul acesta, afli răspuns la ceea ce te macină.

Ce faci când primești un semn, cum trebuie să reacționezi? Îi mulțumești Universului și divinității pentru el, astfel încât relația voastră să continue și să primești în continuare aceste semne, ori de câte ori ai nevoie de ele.

Sufletul iubește semnele, însă se bucură să vadă că tu ești recunoscător pentru ele.

Mai e o vorbă din bătrâni : omul potrivit la locul potrivit. Omul potrivit îți intră în viață, la momentul potrivit, exact atunci când ai nevoie de el. După ce-și îndeplinește „misiunea”, poate ieși din viața ta. El și-a împlinit misiunea !

Nu ignora așa-zisele coincidențe. Nimic nu este întâmplător, nimic nu este coincidență, pentru că, Dumnezeu lucrează prin oameni și prin semne.

Fii foarte atent la ceea ce Dumnezeu îți transmite și-ți va fi foarte bine ! Dă-ți voie să simți !

Ai toată încrederea că Dumnezeu lucrează prin oameni și prin semne !

Să nu-ți imaginezi că Dumnezeu îți va trimite o scrisoare prin care să-ți spună cum să ieși dintr-o anume situație, sau cum și ce să alegi într-o anume situație.

Fii atent la oamenii și semnele pe care divinitatea ți le trimite !

fragment din cartea „Doar gânduri ” - Silvia Urlih 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu