sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Dă-ți voie să simți ! - Silvia Urlih


 

Un nou început nu are nevoie de o dată anume prestabilită, ci de conștientizare, motivație, voință și dorință. Un nou început vine atunci când simți că prezentul nu se mai pliază sufletului tău, atunci cînd simți că te sufocă prezentul cu toată toxicitatea lui.

Un nou început vine atunci când conștientizezi că prezentul nu te mai împlinește, ba din contra, îți provăacă răni greu vindecabile.

Un nou început vine doar dă-ți dorești schimbări majore în viața ta.

Schimbările nu se înfăptuiesc peste noapte și nici nu este util să ne așteptăm ca viața noastră să se schimbe printr-o minune. Nu uita că minunea ține doar trei zile. Nu am spus-o eu, o spun străbunii noștrii.

Depășind obstacolele, dovedindu-ne nouă că putem, că nu suntem neajutorați, incapabili sau „nedemni" de a trăi fericiți, de a ne transforma visurile în realitate, ne vom recâștiga încrederea în propriile forțe și vom câștiga, ceva de neprețuit.Vom câștiga confirmarea faptului că ne putem baza pe noi înșine, că indiferent ce se va întâmpla, vom avea o ancoră puternică și un aliat de nădejde – pe noi înșine și pe Dumnezeul nostru care știe foarte bine cum să ne călăuzească.

Dă-ți voie să SIMȚI cum IUBIREA DIVINĂ te AJUTĂ și te DIRIJEAZĂ !

fragment din cartea „ Printre infinituri” Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu