vineri, 24 aprilie 2020

A trăi-trăire-57 - Silvia Urlih

Nu lăsa tristețea să te copleșească. Arunc-o departe de tine. N-o mai lăsa să te amărască. Nu accepta să cazi în depresie. Nu lăsa ca pereții casei să-ți strivească visele și viitorul. Ești o ființă minunată. Nu ești singua persoană care trece prin această experiență. Nu te lăsa îngenunchiat de un nenorocit de coronavirus. Nu lăsa izolarea să te afecteze. Trăiește în acum, trăiește în prezent. Lasă trecutul. Nu mai trăi în el. Nu-l uita, nici n-ai putea , este al tău, dar nu-l mai lăsa să te influențeze. Încearcă să nu-ți amintești nici de rele dar nici de bune. Trăiește prezentul.
Împacă-te cu tine și cu ceea ce trebuie să admiți azi. Iubește viața. Trăiește și atât !
Ce înseamnă a trăi ? Transformă în LUMINĂ și bunătate tot ceea ce ești, tot ceea ce trebuie să trăiești și tot ceea ce ți se întâmplă !
Prezentul pe care îl trăim în viață, ne este o piesă muzicală între trecut și viitor. Piesa muzicală poate fi horă, doină, vals sau tango. Învață melodia trecutului, pentru a trăi in prezent și a pluti spre viitor.
Cântă-i vieții ! Murmură-i melodia iubirii ! IUBEȘTE și vei fi iubit !
Ai acum destul timp să înțelegi de ce trebuie să treci și peste această autoizolare. Mulțumește-I lui Dumnezeu că nu ești pe un pat de spital.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu