miercuri, 1 aprilie 2020

A trăi-trăire- 45- Silvia Urlih


În această perioadă, omenirea trece printr-o criză declanșată de coronavirus.
Trecem prin această criză, pentru că trebuie să ne fim martorii celei mai profunde treziri spirituale, la nivel global. Acum, în această perioadă, ori te trezești și devii lumină, ori nu și atunci vei continua să orbecăiești în întuneric. Ori te reîntorci cu fața către Dumnezeu, ori îți vinzi sufletul satanei.
Probabil că ești și tu, ca și mine, pe cale să te lași influențat de multitudinea de informații media, statistici sau scenarii cât mai sumbre care nu fac nimic altceva decât să provoace la nivel colectiv panică și anxietate în rândul populației.
Ceea ce vedem noi în acestă perioadă cu mintea, cu rațiunea, poate fi la polul opus fața de ceea ce vezi cu ochii sufletului.
A venit vremea să-ți asculți sufletul ! A venit vremea ca omenirea să pășească spre următorul nivel al constientizării!
Acum, nu avem decât două opțiuni: ori ne lăsăm dominați de logică, de creier și intrăm în panică, ori beneficiem de ceea ce ni se întâmplă pentru a crește spiritual, pentru a ne trezi, pentru a ne regăsi. Din două, doar una.
Hai să vedem în tot negrul care ne înconjoară, partea frumoasă a încercării. Hai să vedem doar partea pozitivă a  situației.
Omenirea o luase mult prea mult spre latura financiară, unde numitorul comun a fost acela al lipsei de timp. „Nu am timp nici măcar să respir, dară-mi-te să mai am timp de mine”. Te recunoști, nu-i așa ?
Dragii mei, nu priviți această pandemie care ne-a lovit ca pe ceva care ne vrea răul, care vrea să ne ucidă trupul ! Priviți această pandemie ca pe ceva care-și dorește să ne readucă la viață, la trăire, la credință.
Acest  coronavirus, această pandemie universală,  care ne-a autoizolat în case, ne dăruiește timpul înapoi,  ne oferă timpul de care ne-am tot plâns că ne lipsește, pentru a ne conecta la noi, la sufletul nostru, la corpul nostru, la esența noastră. Universul ni l-a dat în dar !
Acum este momentul să revenim la ceea ce am fost la naștere! Suflete pure și curate. Profitați la maxim de acest dar! Dacă nici acum nu te trezești, atunci când?
Nu vă întrebați acum, în aceste moment „Unde ești Doamne?!” Dumnezeu există, dar ne mai lasă puțin în panica creeată. Aveți încredere în El, pentru că nici un părinte nu-și pedepsește copiii… uneori doar ne lasă să ne lovim cu capul de podea, pentru a ne da seama că am greșit.
Mulțumește-I UNIVERULUI PENTRU DARUL PRIMIT ! 
FII OPTIMIST ȘI POZITIV !!
Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu