miercuri, 17 octombrie 2012


Bună dimineața !
"Invingatorii nu renunță , iar cei care renunță nu ajung niciodata învingatori" .- Aristotel-
Se știe foarte bine că dacă tu nu îți dai șanse de reușită, atunci nu vei reuși. Strâns legată de încrederea de sine este și întrebarea “Ce am de pierdut dacă încerc?”
Concluzia: aveți încredere în voi. De multe ori nu puteți ști de ce sunteți în stare până nu încercați să faceți ce aveți în gând.
A nu renunța niciodată e cel mai frumos lucru pe care-l poate face o persoană.A lupta pentru visul lui e divin. Ai o dorință, luptă și vei reuși ! Nu te lăsa îngenuncheat de primul obstacol. Treci mai departe! Obstacole sunt mereu și pretutindeni.
Să nu renunți si să crezi cu tărie în ceea ce poți si în ceea ce crezi cu adevărat.
A nu renunta e o virtute pe care orice om o are , dar pe care foarte puțini o pun în practică.
Cel care renunță nu realizează nimic,își spune ”vreau să fac cutare lucru, dar știu că nu voi putea să-l realizez niciodată” și nici măcar nu încearcă.Cel care nu renunță poate muta și munții.
Majoritatea eşecurilor din viaţă sunt ale oamenilor care nu-şi dau seama cât de aproape sunt de succes atunci când renunţă .Suntem ceea ce gândim. Nu-l invidia pe cel ce a reușit în viață ! Admiră-l și învață de la el !Nu-ți plânge de milă…nu te complace în situația în care ești….încearcă. Încercarea moarte n-are. Ce poți pierde ?
LUMINA VIE A IUBIRII FIE CU TINE !
Silvia Bya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu