vineri, 28 iunie 2019

Doar așa poți evolua spiritual - Silvia Urlih


Dacă cineva te rănește, iartă! Dacă cineva îți frânge inima, iartă! Dacă cineva te jignește, iartă!
Toate „durerile” la care ești spus, își au rostul lor. Ele, durerile și dezamăgirile, te ajută să te creezi, sau să te recreezi, te ajută să urci mai repede și mai ușor spre universul tău, apoi spre ultima treaptă a destinului tău. Urcușurile, dar mai ales coborâșurile, te întăresc și te ajută să devii omul la care ai visat să ajungi de-o viață.
Dacă cineva te iubește cu adevărat, iubește! Poate că ai fost corigent la lecția iubirii, poate că încă din copilărie ai fost privat de această lecție. Dacă acel cineva îți arată că te iubește și-ți cere să-l iubești, nu mai rămâne ancorat în neiubirea din copilărie, dă-ți voie să fii tu însuți, dă-ți voie să iubești, dă-le voie sentimentelor pe care le-ai îngropat ani de zile, să iasă la suprafață.
Învață de la tot și de la toate. Învață de la natură, învața de la oamenii frumoși.
Dă-ți voie să iubești și să fii iubit. Spune-ți mereu că ești cine ești, pentru că ai vrut și vrei să fii cine ești. Ai încredere în tine, pentru că, dacă tu ai încredere în tine și ceilalți vor avea. Fii un om puternic, iar cei din jurul tău, te vor vedea exact așa cum ești. Nu-ți lăsa vulnerabilităție la vedere, pentru că e posibil ca, unii mai versați să ți le vadă și să te atace exact acolo unde ești tu mai expus.
Creează-ți propriul univers, propria viață în care să crezi și trăiește-o fără nici un regret și fără nici o temere.
Înțelege, omule bun, că poți să-ți creezi viața, exact așa cum ți-o dorești. Da, nu-i ușor, dar nici imposibil nu este.
Dă-ți voie să afli care îți este menirea și misiunea pe acest pământ. Dă-ți voie să înțelegi ce-ți dorești și de ce ai revenit pe acest pământ. Dă-ți voie să fii tu însuți și să nu te mai lași manipulat de unii sau de alții. Dă-ți voie să înțelegi de ce ți s-au întâmplat toate cele ce ți s-au întâmplat în trecut. Doar tu poți afla misterul  și scopul celor întâmplate.
Dă-ți voie să scapi de suferințele trecute și umple-ți golul cu fericirea la care ai tot visat.
Tu, omule drag, poți crede că nu ești singura persoană care se confruntă cu întrebările pe care le ai vis-à-vis de existența ta și care te apasă din ce în ce mai mult? Nu ești singur, omule! Nu ești singurul care se întreabă : cine sunt, de ce sunt, ce trebuie să fac, până când să mă mai doară.
Omul care ajunge la a se cunoaște, omul care ajunge la o anume cunoaștere, nu mai poate fi manipulat sau controlat, de absolut nimeni. Și când spun nimeni, e nimeni.
Dacă cineva te rănește, iartă! Ignoră-l pe cel ce te-a rănit și vindecă-ți rănile continuând să ai încredere în oameni.
Într-un camp de maci se mai găsște și câte un spin. Asta nu înseamnă, că datorită unei înțepături, poți ignora frumusețea roșului pe care îl emană macii. Doar așa poți evolua spiritual.
fragment din carea „Gânduri pribege” - Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu