vineri, 21 iunie 2019

Iubirea, adevărul suprem - Silvia Urlih


După ani de căutări, am ajuns să îl iubesc pe Dumnezeu și, datorită acestui fapt, am ajuns să înțeleg care este adevărul suprem.
Normal că mă vei întreba : care-i adevărul superm și, cum ai ajuns să-L iubești pe Dumnezeu în așa fel încât să înțelegi care-i menirea, sau misiunea ta pe acest pământ?
Nu-i simplu să mă explic. Mi-e greu să povestesc în câteva cuvinte cum am ajuns să înțeleg că sunt una dintre deținătoarele adevărului sunprem.
Pe parcursul vieții, în urma experiențelor trăite, una mai dezastruoase decât alta, am înțeles că există o forță supremă, care guvernează TOT. Ne guvernează alegerile, ne guvernează eșecurile, ne guvernează succesul.
Ceea ce ne guvernează în sens pozitiv sau negativ, sunt gândurile noastre pe care le trimitem în univers. Universul le primește, le procesează și ne trimite ceea ce ne dorim.
 Există însă o forță supremă care nu ne lasă la greu, indiferent de alegerile noastre. Pentru unii, acea forță supremă se numește Dumnezeu, pentru alții Budha, pentru alții Allah… etc.
Care-i acea forță supremă care ar trebui să-i guverneze pe oameni ? IUBIREA. Iubirea față de Dumnezeul din noi, iubirea față de oameni și față de tot ceea ce ne înconjoară.
Iubirea este Lumină ! Este lumina care îi luminează și pe cei care o oferă, dar și pe cei care o primesc. Iubirea este Dumnezeul din noi, este Dumnezeul pe care l-am acceptat în sufletul nostru, iar Dumnezeu este iubire. Pare simplu, nu-i așa ? Acolo unde este iubire, vine și Dumnezeu cu iubirea Lui.
Fiecare dintre noi se naște cu lumina generată din iubire. Ne naștem din iubirea părinților noștri.
Fiecare dintre noi purtăm un generator de iubire, un generator, a cărui energie a iubirii, abia așteaptă să fie eliberată.
Abia după ce o să învățăm să dăruim și să primim iubirea universală, vom putea spune că, da, iubirea învinge TOT.
Iubirea de semeni este chintesența vieții. Oamenii care iubesc, sunt capabil să ierte și să nu urască, să nu invidieze. Unde duce ura, invidia, răzbunarea ? La întuneric. Să ne mai mirăm că natura se răzbună pe noi ? E prea mult întuneric ( energie negativă) generat de oameni.
Oare oamenii vor învăța vreodată să ofere și să primească IUBIRE ( LUMINĂ) ?
Ce am înțeles însă în viața asta, este că, iubirea este adevărul suprem, un adevăr pe care mulți și-l caută în afara lor, când, de fapt, se află înlăuntrul sufletului, gândului și trupului lor.
Nimic fără Dumnezeu! Nimic fără iubire, credință și iertare!
fragment din cartea„ Gânduri pribege” - Silvia Urlih
21.06.2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu