sâmbătă, 3 noiembrie 2012


Bună dimineața !
A lupta pentru visul tău e divin. Ai o dorință, luptă și vei reuși ! Nu te lăsa îngenuncheat de primul obstacol. Treci mai departe! Obstacole sunt mereu și pretutindeni.
Să nu renunți şi să crezi cu tărie în ceea ce poți şi în ceea ce vrei cu adevărat.
A nu renunţa e o virtute pe care orice om o are , dar pe care foarte puțini o pun în practică.
Cel care renunță nu realizează nimic,își spune ”vreau să fac cutare lucru, dar știu că nu voi putea să-l realizez niciodată” și nici măcar nu încearcă. Cel care nu renunță poate muta și munții.
Majoritatea eşecurilor din viaţă sunt ale oamenilor care nu-şi dau seama cât de aproape sunt de succes atunci când renunţă .Suntem ceea ce gândim. Nu-l invidia pe cel ce a reușit în viață ! Admiră-l și învață de la el !Nu-ți plânge de milă…nu te complace în situația în care ești, sau în care te scufunzi….încearcă. Încercarea moarte n-are. Ce poți pierde ?
Viața te pune la încercare… Unele teste sunt ușor de trecut, altele sunt adevărate tornade, care clatină ființa din temelii. Fără aceste teste, viața ar fi ca un drum drept, frumos pietruit, ușor de străbătut, care însă nu duce nicăieri…Răspunde cu încredere provocărilor vieții… Nu ai ce pierde ! Gândește pozitiv. Un om puternic știe să răspundă cu zâmbetul pe buze provocărilor. Un om puternic găsește mereu rezolvare la piedicile ivite. Un om puternic, cu lacrimi în suflet merge mai departe. Viața e un război. Chair dacă mai pierzi o luptă războiul continuă. EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI !
LUMINA VIE A IUBIRII FIE CU TINE !
Silvia Bya Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu