duminică, 25 noiembrie 2012

Bună dinimeața !
Te-ai întrebat vreodată de ce, la revărsatul zorilor, cocoşul suspină dureros de repetate ori? Suspină pentru el, sau pentru noi ? Suspină pentru că, în oglinda dimineţii se arată că a mai trecut o noapte din viața ta, fără ca tu să știi, fără ca tu să-ţi dai seama.Trec zilele și nopțile pe lângă noi lăsând în umbra lor doar urmele pașilor noștri uitați prin viață.
Te-ai întrebat vreodată de ce uităm uneori să-i zâmbim celei ce ne-a dat viață?
Te-ai întrebat vreodată dacă nu chinuim pe nimeni atât de mult ca pe propria noastră mamă ? Poate că nici o dragoste nu o sacrificăm mai puțin: suntem atât de siguri că mama ne-a fost dată pentru totdeauna,că ea trebuie să ni se dedice nouă,fiilor ei și că întotdeauna ne va ierta.
Ai să fii, sau ești deja și tu părinte!
Să nu uiți niciodată că mama ta a fost , este și va fi scoica pentru mărgăritarul ființei tale..Fără să aibă avuții,poate fără prea multă școală , ea ți-a pregătit aripile pentru zbor.Și-a stopat zborul spre visurile ei, pentru a te ajuta să-ți duci tu visul departe, cât mai departe.Te-a învățat să-ți deschizi aripile cât mai larg să poți pluti spre culmile reușitelor tale.Te-a crescut cu sângele inimii sale.Din pântece ți-a făcut loc pe brațele ei. Ți-a cântat cu vorbe de încurajare.Te-a legănat și te-a spălat cu lacrimile ei.Te-a susținut și te susține, așa cum doar ea știe ,să devii OM.Ți-a oferit, atât cât i-a fost cu putință. S-a rugat, se roagă și se va ruga pentru tine, nu pentru ea. Ea a rămas doar umbra ta. Dacă i-ai cere și-ar da și viața pentru tine. Dacă îți aduci aminte, roagă-te și aprinde o lumânare pentru sănătatea ei…Doar atât vrea…să-i fie drumul luminat spre apus…
Te-ai întrebat vreodată cât de mult prețuiește pentru sufletul celei ce te-a hrănit cu iubirea sa un ”sărut mâna mamă” ?
Ferice de copilul care dă mamei sale mulțumirile și mângâierile pe care le-a primit!
Fie ca într-o bună zi să poată ajuta bătrânețea aceleia care a sprijinit cei dintâi pași ai săi!
Să ai o duminecă binecuvântată copile !
LUMINA VIE A IUBIRII FIE CU VOI !

Silvia Bya Urlih



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu