luni, 23 martie 2020

A trăi-trăire-29- Silvia Urlih


Când simt că mă lasă puterile, când simt că îmi seacă energia, când mă simt singură și abandonată, când problemele mă copleșesc peste puterea mea de a le duce și de a le gestiona, când am impresia că nu mă mai regăsesc și că totul în jurul meu se prăbușește, când ajung la a-mi dori să mă reîntorc acolo de unde am venit, adică dincolo de cer, închid ochii îmi îmaginez că plutesc dincolo de nori, acolo unde și munții și râul și grâul și macii și pădurea sunt UNA și-mi doresc să redevin IZVOR.
Poposesc un timp în rugăciune, uitând de mine și de tot ceea ce mă frământă, apoi revin de acolo, de dincolo de nori, cu forțe proaspete, mă văd iar izvor, mă îmbărbătez, dar și cu speranța și dorința că există un cineva care să-mi spună o vorbă blândă.
Dumnezeu vorbește prin oameni. Deci, o vorbă bună și blândă, o încurajare-spusă cu sinceritate de familie sau de prieteni- m-ar face să-mi recapăt dragul și dorul de viață, m-ar ajuta ca din izvor să redevin iar râul care urcă muntele.
Cuvintele pe care le-aș  auzi, vor avea dulceața lor, pentru că mi-aș imagina că prin oameni, prin oamenii aceia dragi, îmi vorbește Dumnezeul meu.
Dragii mei, să aveți o viață binecuvântată !
P:S: orice om are căderi... Oare să fie astenia de primăvară ?!
Fragment din cartea „Printre infinituri ”  Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu