luni, 23 martie 2020

A trăi-trăire- 36 - Silvia Urlih


Dragii mei, TOTUL VA FI BINE !
Mă adresez tuturor celor care au ales să nu plece din Rămânia și au rămas să împartă și binele și răul aici, la noi acasă.
România, până acum ne-a fost mama care ne-a crescut și educat. De azi, ea, Românica noastră ne va fi copil. Ce înțelegem din asta ? Dacă ne va fi copil, hai să o iubim și să o ferim de ceea ce e mai rău.
Vă invit și pe voi, dragii mei concetățeni care reveniți din diaspora, să o iubiți pe Românica ( pe care a-ți hulit-o și unde acum, în vreme de criză vă refugiați, iar ea, ca o mamă bună ce este vă primește cu sufletul deschis), Iubiți-vă țara care v-a fost cândva mamă- mamă care v-a născut și care v-a crescut , ca pe propriul vostru copil.
Dragii mei, ajunge cât ați urât-o , bârfit-o și judecat-o pe Românica, mama voastră ! Poate că nu ați știut să o iubiți ca pe o mamă. Încercați să o iubiți ca pe un copil .
IUBIȚI-O CA PE COPILUL VOSTRU !!!
TOTUL SE VA TERMINA CU BINE, DACĂ VĂ VEȚI IUBI ȚARA ÎN CARE V-AȚI NĂSCUT !
Coronavirusul va trece, noi, cei care nu am părăsit-o, vom rămâne aici, ceilalți, care au ales să-și ducă viața dincolo de granițele ei, vor pleca iar. Fiecare cu alegerile lor în viață.
Repet și repet și repet : IUBIȚI, IERTAȚI și iar IUBIȚI și IERTAȚI ! Aduceți-vă aminte de DUMNEZEU !
fragment din cartea „A trăi-trăire”- Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu