duminică, 15 martie 2020

A trăi-trăire- 7 - Silvia Urlih


Deschide poarta sufletului ! Nu te îngrijora prea mult de modul în care o să-ți atingi visul. Lasă complet asta în seama unei puteri mai presus decât tine însuți. Trebuie doar să știi concret ce-ți dorești . Rezolvările vor veni către tine la momentul potrivit. Nu grăbi lucurile, pentru că s-ar putea să iasă prost.
Dorește-ți doar, și ți se va îndeplini !
Viața e prețioasă, e fragilă. In clipa asta ești, în clipa următoare te-ai dus. Ai plecat dincolo de nori și… ce ai lăsat în urma ta ? Ce ai luat cu tine ?
Fiecare clipă trăită, trebuie stoarsă de tot ceea ce poate da, fiindcă nu știi niciodată când va cade Cortina pe scena vieții tale.
Oamenii de succes, oamenii cu suflet mare, oamenii care au reușit în „joaca” cu viața prin forțele proprii, caută întotdeauna oportunități pentru a-i ajuta pe alții. De ce ? Pentru că ei au reușit să-și depășească condiția de viață, pentru că ei au învățat cum să-și depășească limitele. Pentru că ei au fost cândva flămânzi și-i cred pe cei care-și doresc să învețe să fie sătui.
Deschide poarta sufletului și lasă să intre pe cei care vor să tea jute. Lasă-l pe Dumnezeu și pe cei care-ți doresc binele, să tea jute în a face curățenie pe altarul sufletului tău.
Nu toată lumea îți vrea răul. Mai sunt și oameni de suflet pe fața pământului ăsta plin de mizerii.
Fragment din cartea „Printre infinituri” - Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu