sâmbătă, 28 martie 2020

A trăi-trăire - 40 - Silvia Urlih


Dacă te simţi departe și deconectat de lume, nevăzut, neînţeles, anxios şi neapreciat pentru ceea ce crezi că-ți eşti cu adevărat, dacă îți simţi trupul franjurat, dacă simţi că nu ai acces la tine și la simțămintele tale, dacă nu ai înțeles care este misiunea ta aici pe pământ, dacă te ascunzi încă în spatele măştilor pe care le-ai construit de-a  lungul anilor, doar ca să supravieţuieşti şi simţi că nu mai poţi trăi aşa, dacă ți se pare că nu mai ai nici o cale de ieșire din labirintul vieții pe care ți-ai construit-o și prin care hălăduiești, dacă ai obosit să te tot cauți, să tot cauți și nu te găsești sau regăsești, CAUTĂ-ȚI SUFLETUL ȘI STAI LA POVEȘTI CU EL ! Nici nu știi ce taine îți va dezvălui el, sufletul !
Deschide-te și ai curaj să te vezi exact așa cum ești, sau mai bines pus, așa cum ai ajuns să fii.
Poate că te-ai îndepărtat de Dumnezeul din tine. Caută-L pe Dumnezeu tău și vei vedea că te vei regăsi.
Poate că te-ai îndepărtat mult prea mult de tine , de principiile tale și de credința ta. Poate că te-ai adâncit prea mult în muncă pentru carieră.
Poate că ți-ai creeat fixisme, programări și tabieturi din care nu poți ieși.
Poate că….poate că… sunt doar ipoteze la care doar tu îți poți răspunde. Concluzia ?! DĂ-ȚI VOIE SĂ FII TU ÎNSUȚI și nu te mai lăsa manipulat de gândurile tale negative ! Dă-ți voie să-ți simți și să-ți auzi glasul sufletului !
Nu te mai judeca, nu te mai vedea precum oaia neagră a familiei sau a universului. Tu îți ești propriul univesc, dacă te conectezi cu marele univers. Tu ți-L ai pe Dumnezeul tău care te veghează și te dirijează spre a-ți fid oar bine !
Ai încredere în tine și în Dumnezeul din tine ! Trăiește prin tine și doar pentru tine !
Fragment din cartea „Printre infinituri ”  Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu