duminică, 15 martie 2020

A trăi-trăire - 6 Silvia Urlih


Mulți dintre noi, căutăm fericirea în afara noastră. Așteptăm cu nerăbdare ca cei din jurul nostru să-și dea cu presupsul, să ne dea sfaturi, desi credem sau ştim și vedem că sunt linguşitori, nesinceri, nedrepţi, plini de invidie, plini de toane şi de idei preconcepute.
Ciudat nu ? Avem nevoie de confirmări în ceea ce privesc alegerile noastre. De cele mai multe roi, facem cum ni se spune, deși credința noastră e altcumva.
Te-ai gândit vreodată că ceea ce-ți face ție bine nu depinde de sfatul cuiva care habar nu are despre ceea ce vezi și trăiești tu ?
Ne trebuie atât de puțin pentru a fi fericiți !!!! Admiră apusul, admiră răsăritul, admiră o floare, admiră natura.....admiră zăpada, acceptă chiar și gerul de afară.
Societatea îți cere să fii și să te compotți într-un anume fel, cei din jur te determină să porţi măști, să joci teatru, să zâmbești la comandă. Alegerea e la tine..
Fii tu însuţi. Alege să te respecți, să te prețuiești, să te iubești. Alege să-ți onorezi și să-ți respecți ființa.
Pentru a trăi așa cum îți dorești și a nu te mai lăsa influențat de așteptările sau dorințele egoiste ale altor oameni, este necesar să crezi în tine, să crezi în puterea ta interioară, să-ți asumi 100% responsabilitatea pentru viața ta și să înveți să spui un NU categoric compromisurilor și umilințelor.
Fi-ți izvor nesecat, atunci când ești însetat de ADEVĂR, de IUBIRE, de VIAȚĂ!
Scaldă-te în LUMINA cu care ești UNA.
Indifferent de cât te-ar durea rănirea, îmbracă-te-n LUMINĂ și las-o să te VINDECE.
Lasă-te cuprins în brațe de ceea ce ești (SUFLET) și de ceea ce este DINCOLO de tine. 
Fragment din cartea „Printre infinituri ” Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu