sâmbătă, 28 martie 2020

A trăi-trăire-41 - Silvia Urlih

Cu peste 26 de ani în urmă, Dumnezeu a făcut pentru mine un miracol. M-a ajutat să-mi revin dintr-o boală incurabilă. Cum s-a întâmplat asta ? Am scris detaliat în prima mea carte.
Pe scurt: M-AM RUGAT, cu vorbele mele. M-AM RUGAT, până când am reușit să fiu una: TRUP, MINTE, SUFLET, până când am reușit să-L simt pe Dumnezeu atât de aproape de mine, până când mi-am acceptat dumnezeirea în sufletul meu !
RUGAȚI-VĂ ÎN CASELE VOASTRE, DRAGII MEI ! RUGAȚI-VĂ CU VORBELE VOASTRE la lumina unei lumânări ! Cu cât vom fi mai mulți oameni cu suflet curat, cu atât se va sfârși mai repede această pandemie.
Faptul că inclusiv bisericile sunt închise, este un semn. Semnul este că Dumnezeu s-a săturat ca alții să se roage pentru noi (preoți, călugări, călugărițe - contracost).
De câte ori v-ați mai adus aminte de El ? În ce situații L-ați chemat ?
Dumnezeul nostru a obosit să fie prezent doar atunci când aveți nevoie de El. Ceea ce ni se întâmplă acum, este felul Lui de a ne rechema spre noi înșine și spre El.
Câte rugăciuni de mulțumire i-ați adus? Nu neapărat după ce v-a ajutat să vă vindecați rănile (căci mulți dintre voi nici măcar nu a-ți conștientizat că Dumnezeu v-a fost aproape), ci înainte. De câte ori i-ați mulțumit Dumnezeului vostru , așa, cu de la voi dorință, fără să-I cereți nimic ?
Aveți impresia că dacă scrieți pomelnice pentru 40 de zile, pe 6 luni sau pe 1 an (bineînțeles contra unei sume de bani) și dați în  sarcină altora să se roage pentru voi, v-ați pus bine cu dumnezeirea ?
Vă înșelați amarnic, dacă aveți impresia că vă puteți cumpăra cu bani inclusiv credința. Vă înșelați amarnic, dacă aveți impresia că dacă mergeți regulat la biserică și cumpărați ceva lumânără și puneți bani la cutia milei, vă va vedea Dumnezeu și vă va ajuta. Mergeți, ca fariseii, să vă etalați hainele bune și apoi să huliți, să blestemați și să vă urâți. Mergeți doar de fală, să vă vadă vecinii. Cu bani nu poți cumpăra NIMIC ! Nici iubirea, nici credința, nici sănătatea, NIMIC !
Vă credeți invincibili și de neatacat, dacă aveți bani. Uite că a venit un dușman invizibil pe care nu-l puteți cumpăra cu toate averile voastre.
Da, sunt tristă și supărată acum. De ani de zile mă tot dau exemplu de urmat. DACĂ EU AM PUTUT, DATORITĂ CREDINȚELE MELE SĂ MĂ VINDEC, TE POȚI VINDECA ȘI TU ! Nu vreau să mă refer acum doar la faptul că m-am vindecat de acea boală, ci mă refer și la faptul că mi-am învins fricile, resentimentele, ura, dorința de răzbunare, invidia.
Ați uitat să iertați, ați uitat să vă iubiți aproapele ! Singura voastră preocupare este să invidiați, să vă răzbunați, să urâți, „să moară și capra vecinului”! Ați devenit individualiști și răzbunători.
Învățați-vă lecția sau lecțiile, în urma a ceea ce vi se întâmplă acum. Stați în case, voi cu voi înșivă și răspunde-ți-vă la întrebările : unde am greșit în viața mea, de ce am greșit, îl mai simt pe Dumnezeu ? Aveți tot timpul din lume în următoarele câteva luni cât vom fi încarcerați în propriile noastre case.
FIȚI IUBIRE ȘI IUBIȚI !!

P.S. Probabil că Dumnezeu m-a readus în câteva rânduri din drumul meu spre moarte, tocmai pentru că urmau aceste zile, iar eu, prin exemplul meu personal, trebuie să vă „cert” dar și să vă iubesc și să vă povățuiesc.
Fragment din cartea „Printre infinituri ”  Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu