duminică, 15 martie 2020

A trăi- trăire - 5 - Silvia Urlih


Un nou început vis-à-vis de viața noastră, nu are nevoie de o dată anume prestabilită, ci de conștientizare, motivație, voință și dorință. Un nou început vine dacă-ți dorești. Vine atunci când simți că ceea ce trăiești nu se mai pliază sufletului tău, atunci cînd simți că te sufocă prezentul cu toată toxicitatea lui.
Un nou început vine atunci când realizezi și conștientizezi că prezentul nu te mai împlinește, ba din contra, îți provoacă alte și alte răni, din ce în ce mai greu de vindecat.
Schimbările însă, nu se înfăptuiesc peste noapte și nici nu este util să ne așteptăm ca viața noastră să se schimbe printr-o minune.
Depășind obstacolele, dovedindu-ne nouă că putem, că nu suntem neajutorați, incapabili sau „nedemni" de a trăi fericiți, de a ne transforma visurile în realitate, ne vom recâștiga încrederea în propriile forțe și vom câștiga, ceva de neprețuit.Vom câștiga confirmarea faptului că ne putem baza pe noi înșine, că indiferent ce se va întâmpla, vom avea o ancoră puternică și un aliat de nădejde – pe noi înșine și pe Dumnezeul nostru care știe foarte bine cum să ne călăuzească.
Dă-ți voie să SIMȚI cum IUBIREA DIVINĂ te AJUTĂ și te DIRIJEAZĂ !
Fragment din cartea „Printre infinituri” -  Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu