sâmbătă, 18 mai 2019

Aveți grijă de voi și… IUBIȚI-VĂ ! - Silvia Urlih


Vin Sărbătorilor și cu acest prilej vă urez tuturor zile senine și liniștite, pace și lumină în suflet. Îmi doresc ca aceste zile să reprezinte pentru voi un prilej de a reflecta asupra felului în care puteți fi mai buni și mai toleranți (în primul rând cu voi înșivă). Îmi doresc să ne respectăm și să ne iubim mai mult, să învățăm să ne fim cei mai buni prieteni și cei mai de nădejde aliați.
Nu putem pretinde de la alții iubire, respect, bunătate și nici nu le putem oferi la rândul nostru, dacă nu știm să ni le acordăm, în primul rând, nouă, dacă noi înșine nu avem ( respect de sine, bunătate, iubire de sine.)… Știți voi : NU AI DE UNDE SĂ DAI, DACĂ TU ÎNSUȚI NU AI.
Să ne amintim, măcar în această zi sfântă, că nu suntem doar oameni care TREBUIE să se sacrifice pentru traiul zilei de azi și de mâine, care trebuie să se sacrifice pentru alții. Suntem oameni, suntem ființe care au nevoie de hrană spirituală, care au nevoie de relaxare, de odihnă.
Ne suntem mult mai mult decât credem noi că ne-am putea fi. În călătoria noastră prin viață, nu se oferă de multe ori ocazia să descoperim din ce în ce mai mult că avem potențialul de a fi noi înșine, că ne putem creea propriul univers, departe de urâțenia lumii. Ne suntem mult mai mult decât niște oameni subjugați muncii. Nu banii ne aduc fericire, ci liniștea oferită de calmul familiei.
Aveți grijă de voi și… IUBIȚI-VĂ ! Iubiți-i pe cei dragi, iubiți-i pe cei care v-au făcut să suferiți, și, nu în ultimul rând, iubiți-vă pe voi înșivă.
fragment din cartea Gânduri ascunse-n gânduri  - Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu