sâmbătă, 18 mai 2019

Dumnezeu îți e alături și-ți vrea binele - Silvia Urlih


Trăiește-ți viața ! Chiar dacă mulți oameni îți vor răul, Dumnezeu îți e alături și-ți vrea binele. Oare de ce-ți vor unii oameni răul ?
Îți spun eu : din invidie și din frustrări. Nu suportă ca unii să fie mai fericiți decât ei. Sunt invidioși dacă-ți merge bine în relația de iubire, sunt invidioși dacă ai un serviciu bun, sunt invidioși până și pe florile tale din grădină sau din glastră.
Fii om împlinit ! Iubește și lasă-te să fii iubit !
Mulți sunt și vor fi cei care vor dori să-ți strice pacea și liniștea sufletească. Nu-i băga în seamă. Lasă-i în nemulțumirile și neîmplinirile lor
Mulți te vor învinui pe nedrept, mulți vor spune vorbe de rău despre tine. Unii chiar vor încerca să te manipuleze energetic sau emoțional. Tu, doar trăiește-ți viața urmând cele 10 porunci.
Mulți vor face tot posibilul să te vadă la pământ și se vor bucura atunci când vei fi nefericit. Mulți se vor întrista când ești fericit.  Vor fi invidioși pe fericirea ta, pe faptul că ai reușit să renaști iar din cenușă. Nu-i băga în seamă !
Chiar dacă alegerile tale greșite te vor pune la pământ, caută-ți puterea de a te ridica. Nu le da satisfacție celor ce-ți doresc răul. NU te lăsa prea mult timp îngenunchiat.
 Știi ceva ? Când ești un om corect și-ți trăiești viața frumos și demn, se vor găsi oameni care vor dori cu orice preț să-ți strice reputația, sau fericirea, sau relația de iubire, născocind tot felul de bârfe și idioțenii. Vor face tot ce le stă în putință ca cei din jurul tău să-și schimbe părerea despre tine. Te vor răni și te vor jigni cu povești neadevărate despre tine, despre trecutul sau prezentul tău.
Din nefericire, mai sunt câte unii care știu să manipuleze gândurile, care știu să manipuleze anse, sau care sunt capabili să blesteme.
FOARTE IMPORTANT ! Blestemele îi ajung doar pe cei slabi și labil emoțional și psihic. O simplă rugăciune a inimii de scapă și de blesteme și de „vrăji”(dacă o spui din suflet). Blestemul e și el doar un gând negativ pe care îl trimit proștii , frustrații, invidioșii și nemulțumiții de ei înșiși.
Nu pune la suflet ! Știu că e greu să treci cu vederea peste injurii nefondate, dar nu e imposibil. Știu că e greu să scapi de blestemele unora, dar iar spun , nu e imposibil.
Rugăciunea inimii e balsam peste rănile sufletului. Spune-o ori de câte ori te simți atacat. Spune-o de zeci de ori pe zi.
Trăiește-ți viața așa cum simți tu că e mai bine ! Roagă-te zilnic și vei reuși să contracarezi efectele gândurilor negative care sunt îndreptate spre tine.
Dumnezeu e cel care-ți vrea binele ! Cheamă-L ori de câte ori simți că ești atacat cu vorbe sau energii negative !
Dumnezeu e iubire și, acolo unde e iubire, vine și El cu iubirea lui și te apără !

P.S. Poate că nu știi care este rugăciunea inimii. Ți-o spun tot eu : DOAMNE ISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-MĂ PE MINE ! IARTĂ-MĂ ȘI MĂ MILUIEȘTE, IARTĂ-MĂ ȘI MĂ MÂNTUIEȘTE !
fragment din cartea Gânduri ascunse-n gânduri - Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu