sâmbătă, 18 mai 2019

Oameni ai Luminii - Silvia Urlih


În viața asta, întâlnești oameni pe care îi admiri, fără să știi de ce anume te atrag. Te inspiră să fii ca ei, te inspiră să le urmezi exemplul.
De ce te inspiră să le urmezi exemplul ? Pentru că au acceptat să fie oameni ai LUMINII, pentru că au avut puterea de a trece peste greutățile vieții și au reuși să fie cine sunt. Te înspiră prin exemplul lor personal de viață.
Îi admiri pentru ideile, credințele, faptele și realizările lor, îi admire pentru puterea lor. Undeva înlăuntrul tău, ţi-ai dori și-ți dorești să fii ca ei. Te atrag și nu știi de ce anume te atrag.
În preajma acestor oameni simți că te încarci energetic prin  energia pe care ți-o transmit, prin calmul, înțelepciunea şi naturalețea lor.
Chiar dacă nu ştii prea multe despre ei, chiar dacă nu le cunoști povestea de viață în amănunt, chiar dacă nu știi ce preocupări sau hobby-uri au, chiar dacă nu știi prin ce suferințe au trecut sau încă mai trec, simţi nevoia să îi ai în preajmă, simți nevoia să le urmezi exemplul și să le ceri sfatul.
Acești oameni cu aptitudini speciale, acești oameni transmit lumină. Deși unii au un anume statut social, se comportă simplu, sunt blânzi, răbdători și îngăduitori și înțelepți. Sunt oameni care îți pot atinge sufletul doar cu privirea sau vocea  lor caldă, îți pot atinge sufletul prin energia și lumina pe care o emană. Sunt oameni în preajma cărora șimți că renaști și că te încarcă cu energie pozitivă, că-ți oferă, prin simpla lor prezență, un alt tonus, simți că ai iar chef de viață. Sunt oameni care nu dau sfaturi , dar care știu să te determine să alegi ceea ce e mai bine pentru tine. Aceștia sunt oameni care, fără știința lor, sunt „legătura” dintre divinitate și oameni, care transmit, fără să-și dea seama, informațiile de care tu ai nevoie.
Aceștia sunt oameni care  nu știu, (pentru că nu mai vor) să urască, care nu știu (pentru că nu mai vor)  să invidieze, care știu să ofere din preaplinul lor. Dăruiesc lumină și iubire tuturor celor  care și-o doresc, sau care au nevoie de un alt fel de energie, de energia luminii. Sunt oameni care și-au învățat lecțiile și care, prin altruismul lor, pot oferi și altora ceea ce Dumnezeu le oferă. 
Aceștia sunt oameni care au suferit în viața asta ( și-n cele anterioare) și care și-au învățat lecțiile.
Și, dacă tot și-au învățat lecțiile, sunt dispuși să ofere din înțelegerile și experiențele lor, și celorlalți. Sunt oameni care au ajuns la un anumit nivel de înțelepciune, sau de spiritualitate.

Dacă vei întâlni o astfel de persoană, ține-o cât mai aproape de tine, pentru că, nici nu știi cât de multe ai de învățat, nici nu știi cât de multă lumină divină poți primi, NECONDIȚIONAT.
fragment din cartea Gânduri ascunse-n gânduri-  Silvia Urlih

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu