vineri, 17 mai 2019

Viața pe care ți-ai ales-o, te pune la încercare- Silvia Urlih


Tot ceea ce trăiești în această viață : nenoroc, neșansă, jigniri, neiubire, boală, esecuri, momente de răscruce, toate vin pentru a-ți testa limitele suportabilității din punct de vedere psihic,  sau sufletesc .
Din experiențele neplăcute pe care le-ai depășit, ai învățat ceva în așa fel încât să nu mai repeți greșelile pe care le-ai făcut de te-au adus la acele experiențe neplăcute ?!
 Viața, viața pe care ți-ai ales-o, te pune la încercare… Unele sunt teste ușor de trecut, altele sunt adevărate cutremure care îți clatină ființa din temelii.
Tu, omule, poți înțelege, poți accepta, că fără aceste teste, viața ți-ar ar fi  un drum drept, frumos pietruit, usor de străbătut?! Dar, știi ceva ?! Acest drum drept, fără labirinturi, nu duce nicăieri… Poate duce doar spre a te mulțumi să trăiești ca un milog, ca o slugă. Te poate îndemna și determina să acceptți să trăiești în compromisuri fără număr.
Îți stă la îndemână să alegi a fi un om liber, un om umil, sau un sclav al propriilor tale alegeri,.
Răspunde cu încredere provocărilor vieții… Nu ai ce pierde ! Poți să-ți depășești limitele și, la un moment dat, vei ajunge să pășești pe drum drept, asfaltat.
Gândește pozitiv, pentgru că, chiar  EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI !
Ca să obții în viață ceea ce–ți dorești, trebuie în primul rând să știi foarte bine ceea ce vrei, trebuie să fii farte hotărât în ideile și visurile tale.
fragment din cartea Gânduri ascunse-n gânduri  - Silvia Urlih 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu